Officiele OLAPLEX SALON DRACHTEN

12495130_604360876394317_4055462114015251349_n

Het Amerikaanse Olaplex wordt gezien als dé nieuwe haarrevolutie. Olaplex herstelt de gebroken verbindingen in het haar en biedt daarmee een oplossing voor iedereen die het haar (ont)kleurt en/of beschadigd haar heeft.

Olaplex herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Deze haarverbindingen worden beschadigd door thermische en chemische behandelingen. Olaplex brengt het haar in één behandeling weer terug in de originele, gezonde staat. Het directe resultaat is sterk, veerkrachtig en glanzend haar.

Olaplex kan gebruikt worden bij; ontkleuringen, balayages, highlights, normale kleuringen en toners, extensions, permanenten, vòòr keratinebehandelingen en als aparte behandeling bij extreem beschadigd haar.

Olaplex is geschikt voor alle haartypes en kan toegevoegd worden aan alle kleurmerken. Olaplex bevat geen siliconen, sulfaten, ftalaten, DEA of aldehyden en wordt niet getest op dieren.

en niet opnieuw chemisch behandeld kan worden, kan het nu vooraf hersteld worden zodat een kleurbehandeling wel mogelijk is. De herstelbehandeling kan ook als nabehandeling plaatsvinden om het haar in één keer blijvend te herstellen.

Het is dus mogelijk om een aparte herstelbehandeling te doen (zonder te kleuren of te knippen), om beschadigd haar te herstellen.

 


Olaplex herstelbehandeling

Duur behandeling: ca 60 min.

Prijs behandeling: va 22 euro

Resultaat: sterk, glanzend en gezond haar met een langer kleurbehoud.

 

Olaplex kleur-/blondeerbehandeling

Om schade en het afbreken van het haar te voorkomen tijdens de kleurbehandeling wordt Olaplex toegevoegd aan kleur- of blondeerformule.

Duur behandeling: ca 15 min. bovenop de normale kleurtijd

 

Resultaat: sterk, glanzend en gezond haar met een langer kleurbehoud.

 

Olaplex no.3 thuisbehandeling

Na een Olaplex behandeling is het haar blijvend hersteld en gezond. De schade die ontstaat door thermische behandeling thuis (föhn, stijltang etc.) zorgt ervoor dat het haar opnieuw aangetast en beschadigd wordt. Deze schade kan door gebruik van no. 3 met één behandeling per week hersteld worden.

Duur behandeling: ca 15 min. (vóór het gebruik van shampoo en conditioner)

Resultaat: sterk, glanzend en gezond haar met een langer kleurbehoud.

Informeer gerust bij ons in de salon!